Van jungle tot ladyboy - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Jeffrey en Jesse - WaarBenJij.nu Van jungle tot ladyboy - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Jeffrey en Jesse - WaarBenJij.nu

Van jungle tot ladyboy

Door: Jesse & Jeffrey

Blijf op de hoogte en volg Jeffrey en Jesse

20 Juli 2009 | Thailand, Phuket

Daar zijn we weer...
Vanaf lopburi, waar ons vorige verhaal eindigde, hebben we weer een hoop meegemaakt.

13 juli zijn wij aangekomen in Chiang May, na een lange treinreis in de nacht. Doordat het licht niet uitging en de trein lekker hobbelde, hebben we niet echt goed geslapen. Op het station werden we netjes opgewacht en naar ons hotel gebracht. Na ingecheked te hebben zijn wij met de tuktuk chiang mai gaan verkennen. Hier bleken ook weer een hoop mooie tempels te zitten. Na de vermoeidende trip zijn we heerlijk gemasseerd. Hierdoor kwamen we weer helemaal bij. Helaas geen happy ending;)
s avond instructies gekregen voor de jungletocht en wezen stappen met een leuke groep britten.
14 juli,
S ochtends vroeg verzameld voor de start van een legendarische trip door de jungle. Na een reis van 2uur in een open jeep zijn we begonnen aan onze trekking, die al gelijk begon met een zware klim. Na een hoop geklauter en geglij kwamen we aan bij een prachtige waterfal, die ons de broodnodige verfrissing gaf! Na nog een uurtje lopen kwamen we aan in een fantastisch dorpje in de jungle, waar de lokale bevolking zwaar afgezonderd leeft van de bewoonde wereld. Na een heerlijke maaltijd en wat Changs zijn we ons bamboe met bananenblad hutje ingekropen. Met 12 man zonder matrassen was het een "harde" nacht.

15 juli,
Uurtje of 8 wakker geworden en genoten van de heerlijke omgeving en het ontbijt. Zeker na Bangkok was het een verademing. Na een dik uur lopen, kwamen we uit bij een dor voetbalveldje. Er werden snel partijen gemaakt (USA VS EUR). De wedstrijd begon en gauw bleek de gids een goede keeper te zijn. Nadat Jesse de bal had onderschept liep hij direct op goal af en schoot de bal langs een verdediger goed binnen. De 2-0 kwam voort uit een goede een-twee tussen J&J. Jeff kwam alleen voor de keep en schoot rustig binnen. Nederland stond weer goed op de kaart;) Volledig bezweet gingen we weer op pad. Na nog wat geloop kwamen we aan bij de 2e verblijfplaats, direct naast een schitterende waterval. Het eten 's avonds was speciaal. Er werd een varkentje gehaald uit een ander dorp, geslacht en gebbq't. Dit riep bij ons gemengde gevoelens op maar het was een super ervaring. De lokale bewoners kookten erg lekker en veel. 's avonds lekker biertjes gedronken en het bleef nog lang onrustig in waterfal village. Samen in een klein bamboehutje geslapen.

16 juli,
Heerlijk geslapen en met een lichte kater de waterval ingedoken. Weer gaan lopen en genoten van de mooie natuur die deze dag ons bracht. Smalle padjes, mooie geluiden en diepe afgronden met watervallen er langs. Na een goede lunch vertrokken richting te olifanten, waar we op hebben gereden. Leuke maar niet speciale ervaring. Daarna zijn we gaan bamboeraften, dit bleek een ruige tocht te worden samen met de engelse boys op een vlot. Na meerdere malen omgekieperd te zijn, kwamen we toch veilig aan bij de jeep die ons terug naar Chiang mai bracht. Verrot en wel een heerlijke duik genomen in het zwembad bij ons hotel. Daarna wezen stappen met de totale groep, erg gezellig!

17 juli,
Na een goede nacht, vertrokken richting Pai. Een pitoresk toeristisch hippie dorpje zo'n 3uur rijden vanaf Chiang Mai. Jesse was bij dat hij z'n primatour tabletjes bij zich had. Na aangekomen te zijn de stad per scooter verkent en een hostel geregeld voor 2euro de man. Omdat we nog kapot waren van de tocht hebben we het niet laat gemaakt.

18 juli,
Reisdag. Gereisd vanaf Pai naar Chiang Mai, bangkok om vervolgens aan te komen in Phuket. Wat een uitvinding "air asia". Lekker budget en goed vliegen! In Patong een goed hotel gevonden en het nachtleven ingedoken. Vooral Jeffrey vond dit een onvergetelijke avond. Nadat zijn aandacht werd getrokken door een fluitend "vrouw" kwam er opeens een enorm monster tussen haar benen vandaan. Licht geschokt naar een andere leuke toko vertrokken. Het blijkt maar weer: Eerst voelen voor het kroelen!

19 juli,
Per scooter het eiland Phuket verkend. Ook dit is een mooie ervaring met de thaien die kris/kras door elkaar rijden. Op een van de stranden heerlijk gevoetbald met de lokale thaise jeugd, deze waren best vlug en bleken een goede combo met de sterren uit Rotterdam. Toen we door hadden dat we flink verbrand waren, zijn wij weer huiswaarts gekeerd. Op ons balkon heerlijk gechilled met een paar Chiangs erbij en wederom de stad weer ingedoken. Deze keer geen enge dingen gezien maar alleen veel betast.

Pfff... dat was weer een verhaal. We vermaken ons prima. Tot snel.

J&J

• 20 Juli 2009 - 13:34

Denise:

Whahahha, Jeff! De SHEMALE!! hahaha! :D

Heel gaaf, die tocht door de jungle!!

xx

• 20 Juli 2009 - 13:39

Dian:

Wooow het klinkt echt goed allemaal!!!!

Potverdikkie, ondanks dat ik nooit zo lang op reis zou willen, tenmisnte nog niet:P ben ik wel een beetje jaloers!!

ga der lekker samen van genieten...

Enne Sjeff,, je zou nog uitkijken voor de shemales;) hahahaha

• 20 Juli 2009 - 15:50

Marit:

Ik zei 't je van die trein ;) En ik heb dus in dezelfde hut gelegen hahaha, heel grappig! (heb alleen geen verhaal over een varken meegemaakt!)

Vette foto's van die rijstvelden!

Jullie moeten ook ECHT naar Ko Tao gaan! (Naast Ko Samui, op de rechterkant)

Veel plezier! Kusss

• 20 Juli 2009 - 18:17

Yvonne:

Wat een verhalen.wel zielig van dat varkentje.En Jeff kon je het verschil merken ha ha.Mooi die rijstvelden.

Dikke kus xxx

• 20 Juli 2009 - 18:23

Rob:

Hallo Jeff,lullig dat "monster" misschien iets voor op de bbq?
    Lachen hoor, als je het zat ben wil ik je wel ff aflossen heb tijd zat.Waanzinnig wat jullie allemaal meemaken en doen.Heel veel plezier nog samen.

• 20 Juli 2009 - 20:02

Ben:

Viel zeker niet mee om op gympies de jungle en die eeuwige rijstvelden te doorkruisen!? Was ook nog wel benieuwd of jullie een slang of een tijger hebben getrotseerd en die, i.p.v. dat zielige varkentje, vol trots op open vuur hebben geroosterd!? Waar is dat heldendom gebleven!? Die zwembroeken van jullie mogen er overigens zijn. Zijn dàt nu de lokkers voor een happy ending? Veel plezier verder, aan de foto's te zien lukt jullie dat goed!

• 21 Juli 2009 - 08:34

Sanne:

wat een verhalen weer, ik had je nog zo gewaarschuwd Jef;) je moet ook niet te gulzig zijn.
    fijn dat jullie een goedce vlucht hebben gehad en beland zijn in pucket.... het strand ziet er erg relaxt uit, geniet ervan mannen

• 21 Juli 2009 - 09:47

Mamatet:

Zo !! Wat zien jullie er goed uit! Leuk om jullie zo te volgen met al die mooie foto's en jullie reisverhaal.
    Zo'n douche lijkt me super.

plezier!!

liefs

• 21 Juli 2009 - 16:05

Mieke:

Hoi,
    wat een verhaal... jeff wat een ervaring...
    Het is net expeditie Robinson maar dan anders, hahaha. Heel veel plezier en pas op voor enge monsters, weet je gelijk is wat de dames soms meemaken...

Kus Mieke

• 22 Juli 2009 - 18:24

Marc:

De reis ziet er goed uit mannen. Al blijft het altijd opletten met de fake girls.
    Nog veel enjoyable pleasure.

• 22 Juli 2009 - 19:52

Super Mario:

Hé, wat is dat nou mannen, ik heb jullie vandaag gemist op de Open Dag! Niet dat ik veel nieuwe spelers kan showen, maar juist dan is een beetje support op zijn plaats. By the tai, loopt daar nog wat talent rond wat ik voor een paar euro kan kopen? Ik hoor wel van jullie, enne, denk een beetje aan jullie conditie, wie weet doe ik in het nieuwe seizoen nog een beroep op jullie.....
    Supergroeten van Mario!

• 22 Juli 2009 - 20:37

Rodeso:

Hallo gozers,
    Wat een toffe reis zeg. Het is echt niet te geloven wat jullie allemaal meemaken. En de kreet eerst voelen en dan pas kroelen is dus duidelijk erg van belang in dat land. Genietze!!!

• 23 Juli 2009 - 11:29

Dieuwke En Eva:

Hee jongens!
    Leuk om jullie verhaal ook te lezen!
    We zijn nu in Maleisie en we zitten nu op een echt bounty eiland, echt geweldig!
    Behalve dan dat op de eerste dag Eva's Camera is gestolen, plus dus de foto's en filmpjes van ons geweldige karaoke! en nog 1000 foto's...

Maar onze vraag was, hebben jullie nog leuke filmpjes of foto's wat jullie naar ons willen sturen zodat we daar nog iets tastbaars van hebben?

Eva's Email is Evaaa.t@gmail.com

Heel erg bedankt alvast!
    Nog een hele fijne reis! We gaan hier ook zeker genieten!

Liefs van Dieuwke en Eva!

• 23 Juli 2009 - 18:04

Stephanie:

sawadeekha!
    leuk om te lezen.
    geniet!

xx

• 24 Juli 2009 - 10:04

Mieke Claassen ;):

Jefff en Jesss!! ThaiThaipoppetjess!!
    Wat tof allemaal zeg:D Foto's zien er goed uit!
    Geniet er nog vann want hier is er lekker regennn wieie!
    X

• 25 Juli 2009 - 16:52

Steven :

jo boys ziet er goed uit. morgen is het voor mij ook zo ver. maar even iets anders, voor jesse zoals je misschien gaat zien heb ik minder dan 64,50 naar jou overgemaakt. dat komt omdat buiten de 18 euro die naar evidens gaat ik ook een rekenig heb gehad van 50,37 als het niet klopt wat ik gedaan heb moet je dat maar ff mailen, had je ook al een paar keer geprobeert te smsen maar dat is volgens mij niet helemaal goed gegaan. veel plezier nog en tot gauw kusje

• 28 Juli 2009 - 15:04

Cor En Mascha:

Heej lui!

Prachtige verhalen allemaal! Lijkt ons een wereldtrip. Leuk zo met de foto's erbij. Laat je die Katoi's verder met rust Jeff?! Hahaha!

Gr. Cor en Mascha