Bangkok: Big buddha day - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Jeffrey en Jesse - WaarBenJij.nu Bangkok: Big buddha day - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Jeffrey en Jesse - WaarBenJij.nu

Bangkok: Big buddha day

Door: Jesse & Jeffrey

Blijf op de hoogte en volg Jeffrey en Jesse

08 Juli 2009 | Thailand, Bangkok

Ons eerste bericht vanuit Thailand, Bangkok. Na een goede vlucht te hebben gehad naar Dubai, waar we Michel Ubert tegen kwamen, was de vlucht vanaf dubai naar Bangkok minder comfortabel. We hadden veel turbulentie maar het uitgebreide entertainmentsysteem compenseerde een hoop;)
Eenmaal aangekomen in Bangkok, een taxi naar Khao san road genomen. Voor ons hotel stond een vriendin van Jeffrey ons op te wachten om ons een deel van Bangkok te laten zien. En toen kwamen we er achter dat het big buddha day was gister en vandaag. Hierdoor zat een lekker koud biertje er niet in! Na even bijgepraat te hebben zijn we lekker vroeg ons nette nest in gegaan. Vandaag lekker uitgeslapen (10uur) en Bangkok verkend. We hebben heerlijk ontbeten: thaise noodles met visballetjes, ananas, knoflook en cocos + Verse Jus voor 0,75euro p.p.
Na een korte wandeling kwamen wij een zeer vriendelijke thaise vrouw tegen. Die ons vertelde dat vandaag alle tuktuks gratis reden ivm buddha day. Hier hebben wij dan ook uitgebreid gebruik van gemaakt! Lekker door de stinkende straten gescheurd en bij de attracties bleef deze lieve vent nog op ons wachten ook. Zo zijn wij vandaag naar verschillende Watts(Tempels) geweest met verschillende Buddhas. Ook zijn we bij de tourist information geweest, waar we voor vrijdag een fietstour hebben geboekt. Ook hebben wij de treinreis(ipv vliegen) met tussenstops richting Chiang may vastgelegd. We zullen zaterdag via Ayuthaya en lopiburi(apenstad) naar Chiang may reizen. Hier zullen wij een 3daagse trekking ondergaan;).
Eind van de dag begon het behoorlijk te plensen en waren wij getuigen van onze eerste hoosbui! Bij het hotel een lekkere duik in het fantastische zwembad genomen(Fotos volgen).
Vanavond lekker eten en helaas geen koud biertje erbij:(

Tot snel!
J&J

• 08 Juli 2009 - 10:50

Marit:

Hee Jeff (en jesse :D),

Vette verhalen!!!!! :D

Jammer van de turbulentie, heel veel plezier!

Kus!

• 08 Juli 2009 - 11:22

Mamatet:

hi hi, geen biertjes !
    leuk hoor die foto's,
    warm water uit lucht zeker.
    't wordt vast een hele mooie tour met de trein.
    Veel plezier met de fietstour vrijdag,
    liefs

• 08 Juli 2009 - 11:46

Marieke:

Hee,

Fijn dat jullie een goede reis gehad hebben.

Leuk om jullie verhalen te lezen en mooie foto's! Ik ben benieuwd naar het volgende verslag.

Heel veel plezier nog daar, xx

• 08 Juli 2009 - 12:31

Rob Ern Yvonne:

Dat is snel.leuk om nu ook jullie verhalen te lezen. Ben nu al benieuwd naar het volgende verhaal.

lief XXX

• 08 Juli 2009 - 13:13

Denies:

Heey!
    Goed te horen dat jullie er zijn en al heel wat leuke dingen hebben gedaan! Vooral die tuk tuk, erg handig :D
    Geniet ervan! xx

• 08 Juli 2009 - 15:58

Joet (en De Rest):

Heej J & J,

Dat ziet er goed uit, meteen al een log, goedzo! Leuk om te lezen en de hoosbui ziet er goed uit joh .... Geniet van jullie prachtige reis en we kijken uit naar het volgende verhaal!

• 08 Juli 2009 - 17:14

Ronald En Denise:

Hallo Gozers,

Echt een toffe impressie van jullie buddha day! En wat een lekker weer, het lijkt Nederland wel, maar dan wat warmer. Die video was echt toppie. Wij denken dat die treinreis een goede keuze is omdat je dan veel meer van het land kan gaan zien. En let een beetje op jullie centen want dat eten is wel erg duur!!!!!!
    Veel plezier. Groeten

• 08 Juli 2009 - 17:20

Sanne:

Hé mannen,
    Dat klinkt alleen maar als heel fijn!!
    toch voor de trein ipv het vliegtuig gekozen?? te maken met het feit dat jullie dan tussendoor de apenstad (thuisfront) kunnen bezoeken, vergeet je stok niet ;)
    veel plezier met fietsen vrijdag......

kus

• 08 Juli 2009 - 18:12

Soraya:

Heey Jeffrey en Jesse,

Wat leuk daar zeg in Bangkok. Wat hebben jullie een geluk dat die Tuk Tukkies gratis zijn! Eten en drinken is super goedkoop daar. Nog veel plezier daar :D

Soraya

• 08 Juli 2009 - 20:00

Ben:

Hé J&J! Op die video lijken jullie wel 007 en 008 in achtervolging in Bangkok. Gold zeker wel voor jullie laatste vlucht: shaken but not stirred! Fijn dat jullie goed zijn aangekomen en direct zijn begonnen aan het grote genieten. Goede treinreis noordwaarts!